Gietvloeren zijn handig voor in huis en in je bedrijf

Er is veel te vertellen over gietvloeren, je kunt hier daarom goed je spreekbeurt over houden. Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten over gietvloeren. Als je die weet dan weet je eigenlijk alles. Zo simpel is het. Op internet kun je veel verschillende websites vinden waar mensen gietvloeren verkopen, je kunt bijvoorbeeld een gietvloer van G-vloeren kopen en zo zijn er online nog veel meer andere websites van bedrijven te vinden.

Wat mensen moeten weten voordat ze een gietvloer kopen

Wat belangrijk is om te weten voor je een gietvloer gaat kopen is waar je de gietvloer wilt laten leggen. Er bestaan namelijk verschillende soorten gietvloeren die allemaal bedoeld zijn voor speciale ruimtes. Ook is het belangrijk om te weten hoe vaak de ruimte gebruikt wordt en door hoeveel mensen. Als je een vloer zoekt voor een ruimte waar elke dag heel veel mensen komen, dan heb je een andere soort vloer nodig dan wanneer je een vloer zoekt voor in je huis waar je alleen zelf loopt met je gezin.

Een goede vloer voor in je huis is een polyurethaan vloer, deze vloer noemen ze ook wel een PU vloer. Dat is natuurlijk een veel makkelijker woord! Deze vloer is een beetje flexibel aan de bovenkant waardoor het lekker zacht voelt als je erop loopt. Je kunt er dus lekker met je blote voeten of met je sokken aan op lopen. Toch is de vloer wel heel stevig. Er komen geen krassen op en de vloer blijft heel lang mooi. Een gietvloer kun je wel 15 tot 20 jaar blijven gebruiken.

Als iemand een vloer zoekt voor in een heel groot gebouw waar veel mensen komen, dan is een gietvloer met epoxy slim om te kiezen. Deze vloer is namelijk nog sterker dan de PU vloer. Hier kun je makkelijk met 100 of meer mensen op lopen en een groot feest vieren.

Handig om te weten

Mensen kopen gietvloeren om heel veel verschillende redenen. We hebben een paar van die belangrijke redenen hier beneden voor je opgeschreven.

  • gietvloeren zijn makkelijk schoon te maken. Je kunt gewoon je lievelings schoonmaakmiddel en je lievelings schoonmaakapparaat gebruiken voor het schoonmaken van de vloer
  • je kunt de vloer nat of droog schoonmaken en het schoonmaken is snel klaar
  • mensen vinden het fijn dat gietvloeren geen voegen en andere naden hebben. Zo blijft de vloer beter schoon
  • je kunt vlekken makkelijk van de vloer af krijgen
  • gietvloeren zijn geluidsdempend. Dat betekent dat als je er op loopt je dat minder hard hoort. Ook je buren hoor je minder goed en zij jou ook. Wanneer je praat of een liedje zingt in een kamer waar een gietvloer ligt dan klinkt het veel zachter en mooier
  • je kunt zelf kiezen welke kleur of welke combinatie van kleuren je wil dat jouw vloer heeft
  • je kunt heel lang genieten van een gietvloer

 

 

Comments are closed.