Skylanders

 

skylandersInleiding

Mijn spreekbeurt gaat over de Skylanders, omdat ik ze geweldig vind. Er zijn veel dingen die je kunt doen met de Skylanders en er zijn er heel veel! Ik zal wat vertellen over wie de Skylanders zijn en wat er allemaal te beleven valt!

Wie zijn Skylanders?

Er zijn al heel veel Skylanders, ik denk wel een paar honderd! Een paar jaar geleden was er Spyro, een paars draakje, dat was de eerste Skylander. Die had zijn eigen spel, maar daarna zijn er andere Skylanders spellen gemaakt waarbij heel veel coole andere Skylanders erbij kwamen.

Skylanders komen van de aarde en zijn helden met speciale krachten en strijdstijlen. Ze zijn door Meester Eon opgeroepen om Skylands te verdedigen van een gemene slechterik genaamd Kaos. Hij wil Skylands overnemen met zijn gemene Doomlanders en zijn trouwe trol Glumshanks, zodat hij alle schatten kan stelen voor zichzelf! Je hebt Skylanders van verschillende elementen, zoals water, aarde, vuur, tech, ondood en meer. Deze elementen geven de Skylanders hun speciale krachten en elk element heeft zijn eigen voordelen.

air-icon_colortech-icon_colorundead-icon_colorfire-icon_colorlife-icon_colorearth-icon_colormagic-icon_colorwater-icon_color

Wat is het spel?

Je kunt heel veel met de verschillende Skylanders spellen, bijvoorbeeld de poppetjes sparen en er mee spelen of ze gebruiken in het spel op je console. Ze zijn allemaal anders en zien er super tof uit! Je krijgt bij het spel een portaal, waarop je de Skylanders kunt zetten die dan in het spel tot leven komen. Met de verschillende Skylanders kun je ook verschillende paden in het spel openen, wat ervoor zorgt dat je heel veel verschillende manieren hebt om het spel te spelen! Maar ik heb wel een favoriet hoor, dat is Eruptor, hij is een lava mannetje en is heel grappig!

Wat kun je doen in het spel?

In de verschillende Skylanders spellen moet je Skylands redden. Dit doe je door door de levels heen te gaan met jouw Skylanders en te strijden tegen Kaos zijn Doomlanders, puzzels op te lossen en kleine spelletjes te spelen. Je kunt met al deze dingen muntjes verzamelen die je weer kunt uitgeven aan nieuwe krachten en andere dingen! Ook de verhalen in de spellen zijn heel erg grappig, ik moet wel eens hardop lachen om de grapjes. Het allerleukste vind ik om de filmpjes tussen het spelen door te kijken, deze zijn erg mooi en leuk om te kijken.

Bronnen

https://nl.wikipedia.org/wiki/Skylanders
https://www.skylanders.com/nl

 

4 Responses to “Skylanders”

  1. kaslander

    ik heb er veel van geleerd ik ben nu een van de beste