5 x de beste sporttassen

Een goede sporttas wil elke sportliefhebber. Of je nu naar de sportschaal gaat, baantjes gaat zwemmen of een rondje hard gaat lopen in het park, een sporttas is onmisbaar. Het liefst wil je er eentje waar je alles gemakkelijk in- en uit kan pakken en die genoeg ruimte biedt voor jouw sportspullen. Daarom hebben wij voor jou de vijf beste sporttassen op een rijtje gezet.

Sportieve rugzak 

Heb je graag je handen vrij dan is een sportieve rugzak echt iets voor jou. Deze tassen bieden voldoende ruimte voor je sportkleding en andere accessoires en het voordeel van zo’n rugzak is dat je je lekker kan bewegen. Dat komt omdat de rugzak het gewicht over allebei je schouders verdeelt en dat maakt het dragen aangenaam. Er zijn veel verschillende merken die mooie sport rugzakken hebben. Zo is de Yoho Forest Green rugzak een goede keuze. Deze tas heeft veel opbergruimte. Het is een robuuste tas die er ook nog eens stijlvol uitziet.

Stijlvolle handtas 

Voor vrouwen die van elegantie houden is een handtas de ideale keuze. In de handtas zitten aparte vakken voor je waterfles en sportaccessoires. De Monnq Tote Bag Sofia is bijvoorbeeld een hele handige sporttas voor dames. Ruim genoeg om al je sportspullen in kwijt te kunnen. De tas is niet alleen prachtig, maar ook makkelijk te onderhouden, zelfs na intensief gebruik. De zachte roze kleur geeft de tas een zomerse uitstraling. Iets wat toch altijd fijn is?

De SmartBags Daily

Dit is een tas die speciaal ontworpen is voor mensen die werk en sporten graag combineren. Een paar baantjes trekken voor je werk of meteen na je werkdag de sportschool in, dat kan met deze praktische tas. De tas heeft een slimme indeling, met een speciaal vak voor je laptop en een aparte hoes voor je sportkleding of sportschoenen. Ook is er aan de zijkant ruimte voor je bidon. En door de solide constructie is de tas zelfs geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld squashrackets en hockeysticks. Kortom, met de SmartBags Daily ga jij zowel sportief als productief je dag door.

Kleine sporttas 

Hou je niet van grote tassen, maar liever een kleintje? Dan is de Monk & Anna Totebag een uitstekende keuze. Deze tas biedt voldoende ruimte voor je sportspullen en is ideaal voor degenen die liever een compact tasje meenemen naar de sportschool in plaats van een enorme tas. Een kleine sporttas is handig als je van plan bent om direct vanuit werk naar de sportschool te gaan of als je afhankelijk bent van fietsen of het openbaar vervoer.

Grote sporttas

Heb je toch alle ruimte en tijd, kies dan een grote sporttas. Deze heeft al de ruimte die je nodig hebt om een paar uren lekker te trainen. Het maakt niet uit of je naar de sportschool gaat, tennissen, kickboksen of voetballen, bij veel sporten moet je toch heel wat spullen meenemen en een grote sporttas biedt je daarvoor alle ruimte. Handige vakjes zorgen voor een goed overzicht en maken het makkelijk om de zweetkleding van de schone kleding te scheiden. Ideaal toch!

 

Comments are closed.