Kajabi

Ik ga het vandaag met jullie hebben over een platform waar ik zelf heel nieuwsgierig naar bent. Namelijk het platform Kajabi. Ik hoorde er voor het eerst over van mijn vader en een aantal van zijn vrienden. Mijn vader is al jarenlang ondernemer. Samen met zijn vrienden had hij het over een platform waar zij sinds kort allemaal gebruik van maken. Zelf vind ik software hartstikke interessant. Ik heb dus opgezocht wat Kajabi precies en wat je ermee kunt. Dit wil ik graag met jullie delen.

Inhoudsopgave

 • Wat is Kajabi?
 • Wat kun je met Kajabi?
 • Voor wie is Kajabi bestemd?
 • De voordelen van Kajabi

Wat is Kajabi?

Je vraagt je misschien af wat Kajabi precies is. Daar ga ik ook meteen beginnen. Dan wordt het je gelijk duidelijk. Kajabi is een platform dat ondernemers helpt bij het verdienen van meer geld voor hun eigen bedrijf. Kajabi levert dan ook meerdere diensten. Zo kun je websites en landingspagina’s bouwen, je kunt betalingen bijhouden, je kunt virtuele meetings houden en je kunt zelfs trainingen volgen via Kajabi. Kortom, je kunt heel veel doen met Kajabi. Het doel van Kajabi is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij hun werk. Het kan soms namelijk een uitdaging zijn om een eigen bedrijf te starten, terwijl je niet altijd overal verstand van hebt. Je hebt misschien wel verstand van jouw eigen vak, maar er komt nog veel meer kijken bij het runnen van een bedrijf. Als je bijvoorbeeld een online bedrijf start als bakker, moet je niet alleen denken aan het lekkere brood dat je elke dag moet bakken. Je moet ook nadenken over het maken van een webshop. Of wat dacht je van het promoten van je eigen bedrijf. Anders komen mensen natuurlijk nooit brood bij je kopen. Daar moet je als ondernemer allemaal over nadenken. Kajabi helpt ondernemers daar bij! Door alles op een plek aan te bieden bijvoorbeeld. Later kom ik terug op alle voordelen van Kajabi.

Wat kun je met Kajabi?

Het hele idee van Kajabi is dat je als ondernemer maar een platform hoeft te gebruiken om alle online zaken voor je onderneming te regelen. Denk aan betalingen, e-mails, producten toevoegen. Dat maakt Kajabi allemaal mogelijk. Met Kajabi krijg je een alles in een pakket waar je gebruik van kunt maken. Zo hoeft een ondernemer niet meer na te denken over het afnemen van allerlei platformen of dus ook het maken van extra kosten. Alles valt dan onder Kajabi!

Voor wie is Kajabi bestemd?

Nu weten we allemaal waar Kajabi voor is, maar voor wie is het precies? Wie kan het gebruiken? Kajabi wordt eigenlijk gebruikt door iedereen die een eigen onderneming heeft of wil starten. Moet je ondernemer zijn om gebruik te maken van Kajabi? Nee, zeker niet! In principe kan iedereen een eigen project starten. Zolang jij online wil groeien, is Kajabi een goed platform voor jou! 

De voordelen van Kajabi

Het platform Kajabi is natuurlijk niet voor niets populair. Voor iemand die online wil groeien heeft Kajabi een hoop voordelen. Ik zal er een aantal voor jullie opnoemen:

 • Alles is te vinden op een plek
  Wanneer je online wil groeien, komt er heel veel bij kijken. Je moet vaak veel verschillende zaken regelen. Normaal gesproken moet je eerdere tools en platformen gebruiken als ondernemer. Met Kajabi hoeft dat niet. Kajabi zorgt ervoor dat je als ondernemer alles op een plek kunt vinden. Dat scheelt in ieder geval al een hoop!
 • Je krijgt altijd support
  Bij Kajabi kun gebruik maken van 24/7 support. Dat betekent dat je op elk moment van de dag kunt bellen met een specialist van Kajabi. Zelfs ‘s nachts! Kom je er dus even niet uit? Of loopt iets vast? Dan kun je Kajabi altijd bellen voor hulp.
 • 30 dagen proeftijd
  Bij Kajabi krijg je niet 14 dagen proeftijd, maar veel meer. Je krijgt meer dan twee keer zoveel dagen proeftijd. Namelijk 30 dagen! Je kunt als ondernemer dus gerust aan de slag met Kajabi, zonder dat je ergens aan vast zit. Ben je niet tevreden over wat Kajabi te bieden heeft? Dan zeg je het abonnement op!
 • Contact met andere ondernemers

Kajabi biedt ook een Facebook Community aan alle abonnees. Dat betekent dat je als ondernemers niet alleen om hulp kunt vragen bij Kajabi zelf, maar ook bij andere ondernemers met dezelfde doelen.

Zo zijn er nog veel meer voordelen van het gebruiken van Kajabi. Ken jij iemand die ook ondernemer is en een beetje hulp kan gebruiken? Misschien je vader of moeder? Dan is Kajabi een goede optie!

 

Comments are closed.